Boodschap - Boodschap
Dr. Hauschka Lichaamsbehandelingen
 
 • Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling 90 min.
 • Dr. Hauschka Rugmassage 30 min.
 • Dr. Hauschka Rug- en Reinigingsbehandeling 70 min.
 
 
 
"Als je eenmaal weet hoe de behandeling voelt, wil je hem vaker!"
 
Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling
 
Het is een bijzondere lichaamsbehandeling, waarin de druk niet gemanipuleerd wordt, maar dat er bewust en met zorgvuldige aandacht contact gemaakt wordt met het weefsel. Er is sprake van een ritmische en ademende kwaliteit van de aanraking met vloeiende en pulserende bewegingen.
De behandeling versterkt de gezonde, opbouwende krachten en ondersteunt de levensprocessen. Hij reguleert de natuurlijke ritmes van de lichaams- en orgaanfuncties. Ook wordt de lymfestroom geregeld en de uitscheiding bevorderd. De behandeling leidt tot een diepe ontspanning en een weldadig gevoel. Ze zorgt voor een gevoel van innerlijke vitaliteit, lichtheid en balans.
De behandeling omvat voeten, benen, buik en rug, handen en armen, decolleté, gezicht en hoofd en duurt vijf kwartier.Tijdens de behandeling wordt het lichaam in zachte, warme handdoeken gewikkeld om een gevoel van rust en lichtheid te creëren. De behandeling wordt in volledige stilte gegeven, waardoor men dieper bij zijn wezenlijke kern komt en men krijgt als het ware meer lichaamsbewustzijn.
Ik merk de laatste jaren dat steeds meer mensen daar behoefte aan hebben.


Duur van de behandeling: 90 min.
Prijs: € 80,00


 

Dr. Hauschka Rugbehandeling

Heb je een druk leven en geen tijd om een hele dag te relaxen in een spa of Wellness resort? Probeer dan eens de nieuwe Dr. Hauschka Rugbehandeling. Deze behandeling is de miniatuur versie van de holistische Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling van 90 min.. De rug behandeling duurt 30 min. En is zeer geschikt om de stress van alle dag even achter je te laten en heerlijk te ontspannen. De Dr. Hauschka Rug behandeling werkt diep ontspannend en versterkt de innerlijke vitaliteit. Door regelmatig behandelingen te nemen over een langere periode kan de Dr. Hauschka Rug behandeling zelfs preventief werken, en zorgen voor een goede weerstand.
 
De nieuwe Dr. Hauschka Rug behandeling begint met een warm voetbad, geurend naar één van de zes bakoliën.  De warmte van het voetbad en de heerlijke geur van de badolie helpen u om over te schakelen van alledaagse stress naar totale ontspanning. De Dr. Hauschka therapeut masseert vervolgens één van de zes     Dr. Hauschka Bodyoliën in de huid met behulp van rechte en cirkelende bewegingen. De helende plantenextracten in de oliën stimuleren het hele lichaam door hun fysieke sensatie en de beleving van de heerlijke geur. Hoewel de behandeling wordt aangeduid als de rug behandeling, worden ook de armen en handen behandelt. Dit bevordert het gevoel van diepe ontspanning.
 
Verlichten van de spanning in het hoofd- en halsgebied is een andere belangrijke doelstelling van de Dr. Hauschka Rug behandeling. Het lang zittende werk achter de computer op kantoor of juist een hele dag staan in de winkel eist zijn tol. Ons hectische dagelijkse leven zorgt voor een verharding van de spieren in het hoofd- en halsgebied. De Dr. Hauschka therapeute begint hier de behandeling en werkt naar beneden toe, om het leegmaken van het hoofd en een diepere ademhaling te stimuleren. Dit geeft u de mogelijkheid even uit het hectische dagelijks leven te stappen en weer in balans te komen.
 
Tijdens de behandeling wordt het lichaam in zachte, warme handdoeken gewikkeld om een gevoel van rust en lichtheid te creëren. Hoewel de Dr. Hauschka therapeute alleen de rug behandelt wordt in slechts 30 minuten de innerlijke vitaliteit versterkt en de lymfestroom gestimuleerd. Dit zorgt voor een versterking van de weerstand en maakt de Dr. Hauschka Rug behandeling de ultieme mini-break voor lichaam en geest!
 
Duur van de behandeling: 30 min.
Prijs: € 45,00
Dr. Hauschka
Rug- en Reinigingsbehandeling
 
De behandeling is bedoeld voor; aan iedereen die het fijn vindt een extra reiniging op de rug bij een onzuivere huid / een rug die erg vast zit en enige doorstroming nodig heeft. In dit geval kan hierna een rugmassage worden gegeven.
 • Voetbad met Salie
 • Ontspanning hoofd; uitstrijken haren
 • Dieptereiniging met de Gezichtsreinigingscrème
 • Versterken met de Gezichtslotion
 • Warme kompressen op de rug met het product Gezichtsdampbad
 • Verwijderen van eventuele onzuiverheden
 • Het Dr. Hauschka Gezichtsmasker op de rug
 • Dagverzorging; inmasseren van een Dr. Hauschka Bodyolie
De diverse handelingen worden afgewisseld met heerlijke warme kompressen, wat een diepe ontspanning en welbevinden geeft.
 
Duur van de behandeling: 70 min.
Prijs: € 65,00
 
 
"Als je eenmaal weet hoe de behandeling voelt, wil je hem vaker!"