Boodschap - Boodschap

In 1994 heb ik de opleiding schoonheidsverzorging afgerond om mij vervolgens te specialiseren in natuurcosmetica. Het belang van goede gezondheid en voeding is mij van jongs af aan bijgebracht. Begin jaren '90 kwam ik in contact met de producten van
Dr. Hauschka Cosmetica De filosofie en de speciale ritmische behandelingen maakte mij meteen enthousiast. Natuurzuiver, biologisch, milieuvriendelijk en goed voor jezelf zorgen zijn belangrijke begrippen voor mij en voor veel andere mensen. Tegenwoordig leven wij in een hectische consumptiemaatschappij waardoor wij snel aan onszelf en de natuur voorbij gaan. Voor mij was werken met natuurcosmetica daarom de enige optie.  We worden enorm belast door vervuilende stoffen in het milieu en dagelijks gebruikte cosmeticaproducten en levensmiddelen die een dermate grote invloed uitoefenen op ons welbevinden dat ik het mijn missie heb gemaakt om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de alternatieven. Ik heb mij van begin af aan gespecialiseerd in de behandelmethode en cosmetica van het Duitse merk 
Dr. Hauschka, deze cosmetica is gebaseerd op antroposofische en homeopathische principes, geproduceerd volgens ritmische bereidingsprocessen. Ritme draagt leven, zei Steiner tegen Rudolph Hauschka. Deze ritmes komen ook terug in de
behandelingen. De ritmes en massagegrepen hebben een directe invloed op het lymfesysteem van het lichaam en daarmee een stimulerende werking op het immuunsysteem.


In 2004 heb ik me tevens als Partner Schoonheids-specialiste aangesloten bij het natuurcosmetica merk Weleda. Al sinds 1921 produceert Weleda in Zwitserland en Duitsland natuurzuivere cosmetica en antroposofische geneesmiddelen. Daarnaast produceert Weleda zoveel mogelijk klimaatneutraal.

Het spreekt voor zich dat zowel Dr. Hauschka als Weleda dierproefvrij produceren en uitsluitend testen op vrijwillige proefpersonen. Beide merken hebben al een lange, betrouwbare geschiedenis en onderscheiden zich van veel andere zogenaamde "natuurmerken" door strenge keurmerken zoals BDIH en NaTrue.

Wist u dat een product al "natuurlijk" mag heten als slechts 10% van de inhoud natuurlijk is? Dat betekent dat 90% kan bestaan uit chemische-, hormoon verstorende stoffen die uiteindelijk de huid en/of gezondheid schaden en het milieu belasten.

Het is mijn passie om huidproblemen op te lossen, mensen te laten ontspannen en een gevoel van welbehagen te geven. Schoonheid komt van binnenuit en graag help ik u met het bereiken van de balans, tussen het innerlijk en het uiterlijk, met gebruik van eerlijke huidverzorgingsproducten die de huid van buitenaf verbeteren en mooi houden.
 
Tevens zijn de behandelingen een heerlijke ontspannende beleving, even weg van alle stress en drukte in uw volle agenda! Geniet van ontspannende en tegelijkertijd werkzame impulsen die je huid in evenwicht brengen en je hele lichaam nog dagen laten nagenieten.

Woorden van een klant vlak na een behandeling:
"het is net of ik een week vakantie heb gehad, zo voel ik me!"

    Ik ben trots dat ik de verbinding mag zijn tussen de levenskracht van de natuur en jouw gezonde huid! Ook in 2018 wil ik je wederom inspireren met een gezonde en natuurlijke levensstijl om jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid te ondersteunen. 

     
    Je bent Welkom!!

    Natasja Loos