Boodschap - Boodschap

De Rozenkwarts - Rozenbehandeling

Deze heerlijke Rozenkwarts-rozenbehandeling is ECHT een verwenbehandeling. Inclusief een ontspannend en verwarmend voetbad, voet- en handmassage. Tijdens de uitgebreide gezichtsmassage wordt gebruik gemaakt van warme edelstenen.

De Rozenkwarts-Rozenbehandeling is een ideale behandeling om stress te verminderen en je huid optimaal te verzorgen. Tijdens deze bijzondere verwenbehandeling wordt o.a. gewerkt met plantaardige rozenoliën, 100% zuivere etherische rozenolie en warme rozenkwarts edelstenen.
Producten:
In deze Wellness behandeling wordt gebruik gemaakt van de 100% natuurzuivere huidverzorgingsproducten van Weleda, Dr. Hauschka en Chi Essential Cosmetics.


Dit kun je verwachten tijdens de Rozenkwarts-Rozenbehandeling:

  • Verwarmend voetbad 
  • Verzachtende reiniging met een hydrofiele Rozenolie
  • Milde rozen/honing peeling
  • Penseelmassage met een verzorgende Rozenolie
  • Uitgebreide massage van gezicht, hals, nek en decolleté met warme Rozenkwarts edelstenen.
  • Hydraterend Rozen gelaatsmasker
  • Massage van handen en voeten
  • Dagverzorging


Duur behandeling: 70-90 min.*
Prijs: € 65,00 - € 80,00

*Optioneel zijn epileren wenkbrauwen en/of harsen gelaat.
Wilt u laten epileren dan wordt er extra € 5,- in rekening gebracht en voor het harsen van gelaat € 10,-


Werking 100% natuurzuivere essentiële rozenolie:
Tijdens de behandeling wordt gewerkt met een massageolie met 100% natuurzuivere essentiële rozenolie van de Damascener roos (rosa damascena). De essentiële rozenolie wordt verkregen door waterdampdistillatie van de verse rozenblaadjes. Roos is een van de duurste essentiële oliën; voor één druppel olie zijn tussen de 100 en 200 bloemblaadjes nodig. De rozenessence heeft een diepe psychologische werking. Ze brengt alles in evenwicht dat uit balans geraakt is, speciaal als dit met het energiecentrum van het hart in verbinding staat. Ze schenkt troost bij zorgen en leed, geneest psychische pijnen, stelt open voor liefde, vriendelijkheid en mededogen. Voor de huid is de rozenessence een kostbaar schoonheidsmiddel. Ze stimuleert, zuivert, verheldert, geneest en is geschikt voor alle huidtypen.